DoQ|Blog

Mike Tyson: Más ember lettem

Mike Tyson: Más ember lettem

január 12, 2015 No Comments »

A földkerekség legrosszabb emberének is nevezték már. Folyamatos botrányairól híresült el a ringben és azon kívül is. Az egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, a legendás és ellentmondásos Mike Tyson a... Tovább »

Nomád fafaragók

Nomád fafaragók

június 23, 2014 No Comments »

A kisfilm beszámoló a Szentgáli Tiszafa Famíves Műhely 2012-es fafaragó táboráról készült. Szabó István népi iparművész fafaragó mester a Magyar Kultúra Lovagja és családja idén 20. alkalommal rendezte meg hagyományőrző... Tovább »

Boldogasszony zarándokvonat

Boldogasszony zarándokvonat

október 22, 2013 No Comments »

2013. május 16-án elindult négynapos útjára a budapesti Nyugati pályaudvarról a Boldogasszony zarándokvonat a pünkösdi csíksomlyói búcsúra. A csíksomlyói szentmisét Ternyák Csaba egri érsek celebrálta. A vonat indulása előtt a... Tovább »

Fekete Madonna zarándokvonat

Fekete Madonna zarándokvonat

október 22, 2013 No Comments »

A lengyelországi Mária-zarándokhelyre, Czestochowába szállították a Fekete Madonna zarándokvonattal a csíksomlyói Szűz Mária kegyszobor másolatát A zarándoklatot először 1939-ben szervezték meg, majd 2011-ben megújították. Immár harmadik alkalommal 2013. június 24-én,... Tovább »

GyermekJog

GyermekJog

november 19, 2012 No Comments »

Egyetlen ember sem tulajdona a másiknak. Ez ma számunkra természetes, de nem volt ez mindig így, s ezt különösen a gyerekek szenvedték meg. A gyerekeket egészen az újkorig a szüleik,... Tovább »

Brandon

Brandon

november 10, 2012 No Comments »

Az elkövetkező szavak nem tanítanak senkinek semmit, aki nemérkezett el még megértése küszöbére. A fény nem világít senkire, aki azárnyékban áll. Magam vagyok a fény, ahogy mindannyian azok vagytok! Korlátlan... Tovább »

Whitney

Whitney

november 10, 2012 No Comments »

Több mint testőr: Whitney Houston ezzel az ízig-vérig huszadik századi, romantikus szerelmi történettel – amelyben önmagát kellett alakítani – debütált, mint színésznő. A többszörös Grammy-díjas énekesnő számára nem volt idegen... Tovább »

Ha véget ér

Ha véget ér

november 10, 2012 No Comments »

egy napom… “Áldott legyen az Úr! Napról-napra gondoskodik rólunk a mi szabadításunk Istene!” (Zsoltárok 68,20) Ma Magyarországon közel 600 ezer fogyatékos ember él, a közvetlen családtagokat is számítva, majdnem 2... Tovább »

Mindenszentek

Mindenszentek

október 31, 2012 No Comments »

… Halottak napja: Az elmúlás, a halál gondolata összhangban van a pihenni, nyugovóra térni készülő természettel, a növényvilág késő őszi hangulatával. A múló év utolsó virágaként a krizantém az, amely... Tovább »

A székely Pesten

A székely Pesten

október 29, 2012 No Comments »

Ráduly székely viseletben, harisnyában, fehér ingben és lájbiban lépett mikrofonhoz. Bevezetőjében az ülésterem berendezését és a pódium elhelyezését kritizálta tréfásan, mint mondta, a nemesi rendekből származó székely nincs ahhoz szokva,... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration