Secrets & Mysteries

Elszabadult kísértet

Elszabadult kísértet

január 18, 2018 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Randy Irvin megszállottan keresi a kapcsolatot a holtakkal. Egy könyvben talált varázsige segítségével kiszabadít egy gonosz szellemet. Segíthet-e rajta Nora Rainer médium?… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink... Tovább »

Kísértetjárás Írországban

Kísértetjárás Írországban

január 18, 2018 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: A szülőházába visszatérő Martha rájön, hogy a házban kísértet jár. Egy médium felfedi, hogy a házban hajdan szörnyű bűntény történt… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között... Tovább »

A sötét oldal

A sötét oldal

január 18, 2018 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Wilcotték új otthonában az ajtók állandóan kinyílnak, a zongora magától megszólal, és lányukat ismeretlen erő támadja meg. A család szakértőkhöz fordul segítségért… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink... Tovább »

Elfeledve

Elfeledve

január 18, 2018 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Amikor April elhatározza, hogy felújítja otthonát, nem gondolja, hogy fel tűnik egy korábbi lakó. Kísérteties találkozások után egy médiumtól kér segítséget… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa... Tovább »

Elátkozva

Elátkozva

október 14, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Romie-t valami vonzza a lakatlan házhoz, amely később az otthona lesz. Amikor azonban az előszobában észrevesz egy járkáló kísértetet, megrémül… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között... Tovább »

A rossz szellem

A rossz szellem

július 16, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Sarah Miller szerint rossz szellem költözött a házukba, mert lánya hangokat hall és lebegő fejeket lát. Elűzi-e Dave Consadine a kísértetet, mielőtt valami szörnyűség történne?… (FilmInfó): A látható... Tovább »

A megszállott

A megszállott

június 25, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Mary Vogel sátánista szertartás nyomaira bukkan egy farmon, és ezután rémálmok és látomások gyötrik. Vajon segít-e rajta az ördögűzés vagy már túl késő?… (FilmInfó): A látható világ és... Tovább »

Szellem a lakásban

Szellem a lakásban

június 20, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: A kanadai Albertában a húszéves Morgan barátjával, Bobbal új lakásba költözik. Bobot éjszaka egy nyolcéves fiú szelleme látogatja meg… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között ajtók... Tovább »

Summerwindi kísértetjárás

Summerwindi kísértetjárás

május 18, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Noha Gingert figyelmeztetik arra, hogy ez egy kísértet járta ház, mégis beköltöznek. A természetfölötti erők jelenléte miatt a férje már gyilkosságról fantáziál… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink... Tovább »

És jön a sötétség

És jön a sötétség

május 15, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Miután a család egy új házba költözött, megtudják, milyen tragédia történt a korábbi lakókkal. Egy kamasz lány öngyilkos lett. Az új család úgy érzi, a lány visszatért… (FilmInfó):... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration