Secrets & Mysteries

Elátkozva

Elátkozva

október 14, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Romie-t valami vonzza a lakatlan házhoz, amely később az otthona lesz. Amikor azonban az előszobában észrevesz egy járkáló kísértetet, megrémül… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között... Tovább »

A rossz szellem

A rossz szellem

július 16, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Sarah Miller szerint rossz szellem költözött a házukba, mert lánya hangokat hall és lebegő fejeket lát. Elűzi-e Dave Consadine a kísértetet, mielőtt valami szörnyűség történne?… (FilmInfó): A látható... Tovább »

A megszállott

A megszállott

június 25, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Mary Vogel sátánista szertartás nyomaira bukkan egy farmon, és ezután rémálmok és látomások gyötrik. Vajon segít-e rajta az ördögűzés vagy már túl késő?… (FilmInfó): A látható világ és... Tovább »

Szellem a lakásban

Szellem a lakásban

június 20, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: A kanadai Albertában a húszéves Morgan barátjával, Bobbal új lakásba költözik. Bobot éjszaka egy nyolcéves fiú szelleme látogatja meg… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között ajtók... Tovább »

Summerwindi kísértetjárás

Summerwindi kísértetjárás

május 18, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Noha Gingert figyelmeztetik arra, hogy ez egy kísértet járta ház, mégis beköltöznek. A természetfölötti erők jelenléte miatt a férje már gyilkosságról fantáziál… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink... Tovább »

És jön a sötétség

És jön a sötétség

május 15, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Miután a család egy új házba költözött, megtudják, milyen tragédia történt a korábbi lakókkal. Egy kamasz lány öngyilkos lett. Az új család úgy érzi, a lány visszatért… (FilmInfó):... Tovább »

A wheatsheafi kísértet

A wheatsheafi kísértet

április 9, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: Amikor a Wheatsheaf Pub dolgozói akaratlanul szabadjára engedik egy gyilkos szellemét, Suzanna Hadwin médiumot kérik meg arra, hogy űzze el a kísértetet… (FilmInfó): A látható világ és félelmeink... Tovább »

A pokol háza

A pokol háza

február 21, 2016 No Comments »

“Szellemjárás”: Tartalom: A család megtudja, hogy a házuk állomás az élet és a halál közötti úton, és eszükbe jut az előző tulajdonos, aki beszögezte az összes ablakot… (FilmInfó): A látható... Tovább »

Visszhang a sírból

Visszhang a sírból

május 24, 2015 No Comments »

“Szellemjárás”: (FilmInfó): A látható világ és félelmeink világa között ajtók állnak. Amikor az ajtók kinyílnak, rémálmaink valósággá válnak. Gyanútlan emberek minden képzeletet felülmúló igaz történetei. A ‘Szellemjárás’ hátborzongató sorozatban megtörtént... Tovább »

Szellemek nyomában 10.

Szellemek nyomában 10.

április 27, 2015 No Comments »

Egy csapat lelkes szellemvadász minden éjjel felfedez egy házat, amely a tulajdonosa szerint kísértetjárta. A csapat vagy megcáfolja vagy bebizonyatja, hogy a házban valóban szellemek élnek-e. Ghost Hunters Lassú internet,... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration