The Open Secret

Az idegenek köztünk vannak?

Az idegenek köztünk vannak?

február 25, 2015 No Comments »

[Confirmation: The Hard Evidence of Aliens Among Us?]: Mi történik, ha minden igaz, amit eddig hallottunk a földöntúli lényekkel kapcsolatban? A valódi, – fizikailag létező – bizonyítékokat elemző film a... Tovább »

A tibeti múmia rejtélye

A tibeti múmia rejtélye

február 14, 2015 No Comments »

[Mystery of the Tibetan Mummy]: A Himalája magas hegycsúcsai között tárult fel Tibet elveszett történelmének egy titokzatos részlete, amely bepillantást enged számunkra annak az emberi gondolkodásmódnak a titkaiba, amely mindennapi... Tovább »

Találkozás földönkívüliekkel

Találkozás földönkívüliekkel

február 14, 2015 No Comments »

[Szibériai találkozás]: 1908 júniusában egy hatalmas, ezer hirosimai bomba erejével felérő robbanás tarolta le az erdőt Szibéria egy eldugott szegletében. De a terület nagyon távol volt mindentől, az idők pedig... Tovább »

Viktoriánus kori gyilkosok

Viktoriánus kori gyilkosok

január 29, 2015 No Comments »

Viktoriánus kori alattomos gyilkosok: Hozzánk hasonlóan a viktoriánus kor emberét is – megigézte a technológia és megszállott materialisták voltak. Azt kutatja e dokumentumfilmben dr. Suzannah Lipscomb, milyen szempontból voltak a... Tovább »

Miért vérzik a Közel-Kelet?

Miért vérzik a Közel-Kelet?

december 14, 2014 No Comments »

Ted Pike monumentális új videofilmje adatokkal alátámasztja a közel-keleti cionista összeesküvés egész történetét. Megdöbbentő beszámoló arról, hogy az izraeli terroristáktól, a keresztény evangélikusokig, a cionista kegyetlenkedések és a keresztény evangélikusok... Tovább »

Az eltitkolt Igazság

Az eltitkolt Igazság

december 12, 2014 No Comments »

[WikiLeaks]: A WikiLeaks egy nemzetközi nonprofit szervezet, amely kiszivárogtatott kormányzati és egyéb dokumentumokat publikál az Interneten, miközben forrásainak névtelenséget biztosít. A weboldal 2006-ban indult. A WikiLeaks azt állítja, hogy kínai... Tovább »

A tervezett elavulás története

A tervezett elavulás története

december 8, 2014 No Comments »

Megtörtént eseményeken alapuló dokumentumfilm olyan cégekről, akik szándékosan gyártanak hibás termékeket. Ez a film garantáltan más nézőpontba helyezi a Világot… Egykoron a termékeket úgy tervezték és készítették, hogy akár több... Tovább »

Touched by Jesus?

Touched by Jesus?

november 9, 2014 No Comments »

[Jézus, a megfejthetetlen?]: A keresztények immár kétezer éve fohászkodnak Jézushoz, ha megbetegszenek, vagy valamilyen más baj éri őket. De vajon szenvedéseink enyhítése mellett a Megváltó tud-e testi fájdalmat is okozni... Tovább »

Miért hideg a tél?

Miért hideg a tél?

október 27, 2014 No Comments »

A tél a mérsékelt égöv egyik évszaka. Trópusi illetve száraz égövi tájakon nem létezik. Télen a legrövidebbek a nappalok és leghidegebb az időjárás. A Föld északi féltekéjén december, január és... Tovább »

Spontán öngyulladás

Spontán öngyulladás

június 23, 2014 No Comments »

A spontán emberi öngyulladás egy megmagyarázatlan állítólagos jelenség, amelynek során valakinek a teste bármilyen látható ok nélkül meggyullad. Az öngyulladás eredményezhet pusztán hólyagos bőrt vagy égési sebeket, de szélsőséges esetben... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration