The Family Dr.

Tenyérnyi Gyerekek

Tenyérnyi Gyerekek

december 14, 2014 No Comments »

Magyarországon évente nyolcezer csecsemő jön idő előtt a világra, egy részük kritikusan alacsony súllyal, kevesebb, mint egy kilogrammal, akár öt és fél hónap várandósság után. Az ő túlélésük az 1980-as... Tovább »

Csendes szörnyetegek „6”

Csendes szörnyetegek „6”

október 26, 2014 No Comments »

Útonállók [Tartalom]: Számos rejtélyes betegség hátterében olyan lopakodó lények állnak, amelyek befészkelik magukat egy gyanútlan gazdatestbe. Ismerjük meg a paraziták világát!… [A sorozatról]: A megrendült családtagok és barátok aggódva várják... Tovább »

Az életút vége

Az életút vége

október 26, 2014 No Comments »

(Az emberi test 07.) A hétköznapok forgatagában úgy telik életünk, hogy alig jut eszünkbe sorsunk végállomása. Pedig szinte minden pillanatban körülvesz bennünket a halál. Vonakodva nézünk szembe saját halandóságunkkal, azzal... Tovább »

Szállnak az évek

Szállnak az évek

október 20, 2014 No Comments »

(Az emberi test 06.) Az öregedés tele van ellentmondással: például azért, mert már a születéskor kezdődik. Vagy például azért, mert az öregedés folyamata a fiatal állatokban gyorsabb, mint az öregekben.... Tovább »

Agyunk csodája

Agyunk csodája

október 13, 2014 No Comments »

(Az emberi test 05.) Az emberi test legismeretlenebb és legrejtelmesebb területe az értelem központja: az agyvelő. Hogy miért? Illusztrálásul egy csodálatos eset, melyet még máig sem sikerült az orvostudománynak megfejteni.... Tovább »

Csendes szörnyetegek „5”

Csendes szörnyetegek „5”

október 13, 2014 No Comments »

Együtt az ellenséggel [Tartalom]: Számos rejtélyes betegség hátterében olyan lopakodó lények állnak, amelyek befészkelik magukat egy gyanútlan gazdatestbe – ezek a paraziták… [A sorozatról]: A megrendült családtagok és barátok aggódva... Tovább »

Sicko

Sicko

október 11, 2014 No Comments »

A Sicko az amerikai profitérdekelt egészségbiztosítás és a gyógyszeripar teremtette problémákról szól. Fő üzenete, hogy a közfinanszírozású egészségügy jobb, mint a jelenlegi amerikai modell, amelynek alapelvei a dokumentumfilm szerint a... Tovább »

Tomboló tizenévesek

Tomboló tizenévesek

október 4, 2014 No Comments »

(Az emberi test 04.) Az emberiség már nagyon régóta tudja, hogy önmaga a világ legcsodálatosabb és legtökéletesebb teremtménye. Persze, ha használhatjuk a teremtmény szót, mert sokan szembemennek ezzel az állítással.... Tovább »

Csendes szörnyetegek „4”

Csendes szörnyetegek „4”

szeptember 29, 2014 No Comments »

A rejtőzködés nagymesterei [Tartalom]: A paraziták könyörtelenek, céltudatosak és – elsősorban – fondorlatosak. Megismerkedünk az Acanthamoeba, a Babesia véglényekkel és a fonálférgekkel – a rejtőzködés nagymestereivel… [A sorozatról]: A megrendült... Tovább »

Rick Simpson Oil

Rick Simpson Oil

szeptember 29, 2014 No Comments »

A vadkender olaj Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration