Beautiful World

Esőerdők

Esőerdők

január 22, 2018 No Comments »

Öt év alatt, 40 operatőr munkáját összefogó forgatóstáb, mintegy 200 helyszínen forgatott filmjének elképesztő felvételei eddig soha nem látott területeket járnak be, Földünk legkülönfélébb teremtményeit mutatják be. A sorozat ezen... Tovább »

A természet csodái [10]

A természet csodái [10]

május 18, 2014 No Comments »

10.rész: [A mélység különös lakói – Óriáspolip]: A tengerek mélyén élnek. Három szívük, nyolc karjuk, két hosszú csápjuk, és kék vérük van. Tapadókorongjaikkal fognak és a színük változtatásával kommunikálnak egymással.... Tovább »

A természet csodái [9]

A természet csodái [9]

május 7, 2014 No Comments »

9.rész: [Az északi fény otthona – Alaszka]: A monumentális hegyek és óriásgleccserek világa már évmilliók óta formálja Földünk klímáját. Alaszka 41 aktív vulkánnak ad otthont, és itt látható a páratlan... Tovább »

A természet csodái [8]

A természet csodái [8]

április 27, 2014 No Comments »

8.rész: [Tati, az orángutánfiú]: Ebben a páratlanul érdekes filmben bepillanthatunk az Ázsiában élő vörös majmok titkos magánéletébe. A ma már csak Borneó és Szumátra szigetein előforduló főemlősök túléléséhez kivételes intelligenciára... Tovább »

A természet csodái [7]

A természet csodái [7]

április 5, 2014 No Comments »

7.rész: [Ragadozó madarak]: Ha meglátunk egy elbűvölő röptű madarat, akkor szinte mindenkinek a sas jut az eszébe. Ez a fenséges ragadozó madár azonban csak az egyik tagja egy kb. 300... Tovább »

A természet csodái [6]

A természet csodái [6]

március 27, 2014 No Comments »

6.rész: [Rénszarvasok birodalma]: Ebben a lenyűgöző természetfilmben a kanadai tundrákra utazunk, hogy megtekintsük a Föld legnagyobb rénszarvascsordájának vándorlását. A Nyugat Sarkvidéki néven ismert csorda a legnagyobb a 25 alaszkai rénszarvas... Tovább »

A természet csodái [5]

A természet csodái [5]

március 17, 2014 No Comments »

5.rész: [A komodói sárkány]: A Föld leghatalmasabb gyíkjai az indonéziai szigetvilágban élnek. A népszerű nevén komodói sárkánynak nevezett, 3 méteres nagyságot is elérő varánusz, a lesből támadás mestere. Ez a... Tovább »

A természet csodái [4]

A természet csodái [4]

március 9, 2014 No Comments »

4.rész: [Emberszabású majmok]: A majmok az emberi faj legközelebbi rokonai. Megközelítik az ember intelligenciaszintjét, és jelentősen felülmúlják erőnket és fürgeségünket. Legismertebb egyedeik közé tartoznak a lendületes mozgású orangutánok, a találékony... Tovább »

Mamutvándorlás

Mamutvándorlás

február 13, 2014 No Comments »

Ősállatok között [6.rész]: A gyapjas mamutok messze északon élnek, azonban rendszeresen délebbre vándorolnak, hogy élelemhez jussanak. Az eljegesedés miatt a tengerek szintje alacsonyabb a mainál, így a mai Északi-tenger helyén... Tovább »

Kard fog

Kard fog

február 13, 2014 No Comments »

Ősállatok között [5.rész]: Dél-Amerika és Észak-Amerika összeütközésével az Észak-Amerikában honos kardfogúak átvándoroltak Dél-Amerikába és átvették az addigi csúcsragadozó, a gyilokmadarak helyét, amik a kardfogúak által otthagyott húsmaradványokat is hajlandóak elfogyasztani.... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration