Beautiful World

Emberek Bolygója : 8.

Emberek Bolygója : 8.

március 29, 2015 No Comments »

[Városok – Túlélés a betondzsungelben]: A természettől elszakadva építettük fel saját magunk számára megálmodott környezetünket, a városokat. A világ lakosságának mintegy fele ma városokban él, ahonnan azonban mégsem sikerült teljesen... Tovább »

Esőerdők

Esőerdők

március 28, 2015 No Comments »

Planet Earth [2006]: Öt év alatt, 40 operatőr munkáját összefogó forgatóstáb, mintegy 200 helyszínen forgatott filmjének elképesztő felvételei eddig soha nem látott területeket járnak be, Földünk legkülönfélébb teremtményeit mutatják be.... Tovább »

Emberek Bolygója : 7.

Emberek Bolygója : 7.

március 28, 2015 No Comments »

[Folyó – Barát, vagy ellenség?]: „Az emberek ősidők óta vonzódnak a folyókhoz. Folyók pedig mindenütt akadnak. Ellátnak bennünket életadó édesvízzel, élelemmel és szállítási útvonallal. De amit egy folyó adhat, azt... Tovább »

Emberek Bolygója : 6.

Emberek Bolygója : 6.

március 20, 2015 No Comments »

[Gabona – A hatalom gyökere]: A füves puszták táplálják az emberiséget. Mi, emberek évezredekkel ezelőtt megtanultunk gabonát termelni a füves pusztákon, és háziasítani az állatokat, amelyek rajta élnek. Sikerünk bizonyítéka,... Tovább »

Emberek Bolygója : 5.

Emberek Bolygója : 5.

február 25, 2015 No Comments »

[Hegyvidékek – Élet a ritka levegőn]: Akár sűrű erdők borította hegyekről, akár lélegzetelállító, ég felé törő szirtekről legyen is szó, minél magasabbra mászunk, annál keményebb az élet a hegyekben. Nyugat-Mongóliában,... Tovább »

Emberek Bolygója : 4.

Emberek Bolygója : 4.

február 14, 2015 No Comments »

[Esőerdők – és a fák népe]: Az esőerdők több növény- és állatfajnak adnak otthont, mint bármely más élőhely a világon. Az ember számára azonban nem olyan könnyű itt az élet,... Tovább »

Emberek Bolygója : 3.

Emberek Bolygója : 3.

január 28, 2015 No Comments »

[Északi sarkvidék: Élet a mélyhűtőben]: Az északi sarkvidék földünk egyik legbarátságtalanabb vidéke, ahol alig találni élelmet, a sötétség hónapokig tart, és az év jó részében fagypont alatt marad a hőmérséklet.... Tovább »

Emberek Bolygója : 2.

Emberek Bolygója : 2.

január 18, 2015 No Comments »

[Sivatagok – Élet a kemencében]: Étel nélkül hetekig képesek vagyunk életben maradni, de víz nélkül csak napokig bírjuk. Ennek ellenére több millióan közülünk víz nélküli sivatagokban élnek a föld különböző... Tovább »

Emberek Bolygója : 1.

Emberek Bolygója : 1.

január 17, 2015 No Comments »

[Óceánok mélyén]: „Bolygónk felszínének hetven százalékát víz borítja. Itt él a jelenleg ismert fajok háromnegyede. A tengeri lények mindegyike tökéletesen alkalmazkodott a víz alatti létformához. Egyiküket kivéve. Az evolúció nem... Tovább »

A természet csodái [10]

A természet csodái [10]

május 18, 2014 No Comments »

10.rész: [A mélység különös lakói – Óriáspolip]: A tengerek mélyén élnek. Három szívük, nyolc karjuk, két hosszú csápjuk, és kék vérük van. Tapadókorongjaikkal fognak és a színük változtatásával kommunikálnak egymással.... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration