The Shoah

Saul fia

Saul fia

május 18, 2016 No Comments »

Son of Saul [2015]: A cselekmény az Auschwitz-Birkenau koncentrációs táborban zajlik, minden borzalom kézzelfogható közelségben van, mégsem látjuk. A rendező célja nem az volt, hogy megmutassa az embertelen helyzeteket, mivel... Tovább »

A csíkos pizsamás fiú

A csíkos pizsamás fiú

február 3, 2016 No Comments »

The Boy in the Striped Pyjamas [2008]: Az elmúlt 60 évben számos film készült a második világháború borzalmairól, holokausztról, áldozatokról, szenvedőkről és a bűnösökről is. Azonban kevés olyan filmet forgattak,... Tovább »

KL Auschwitz: VII. fejezet

KL Auschwitz: VII. fejezet

szeptember 9, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [7.fejezet – Auschwitz jegyzőkönyvek]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… 1944. április 7-én Auschwitz-Birkenauban... Tovább »

KL Auschwitz: VI. fejezet

KL Auschwitz: VI. fejezet

szeptember 5, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [6.fejezet – A Birodalom titka]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… A táborban a... Tovább »

KL Auschwitz: V. fejezet

KL Auschwitz: V. fejezet

augusztus 28, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [5.fejezet – Az SS rendelőjében]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… Az SS-orvosok legfontosabb... Tovább »

Életvonat

Életvonat

augusztus 22, 2015 No Comments »

1941 egyik estéjén Shlomo, a kis zsidó falu bolondja világrengető hírekkel tér haza: a nácik a szomszédos települések összes zsidó lakóját ismeretlen helyre deportálják és valószínűleg az ő falujuk a... Tovább »

KL Auschwitz: IV. fejezet

KL Auschwitz: IV. fejezet

augusztus 15, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [4.fejezet – Félidők a pokolban]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… Szintén a szörnyűségek... Tovább »

KL Auschwitz: III. fejezet

KL Auschwitz: III. fejezet

augusztus 9, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [3.fejezet – Élet a Haláltáborban]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… KL Auschwitz-Birkenau: „Minden... Tovább »

KL Auschwitz: II. fejezet

KL Auschwitz: II. fejezet

augusztus 5, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [2.fejezet – A Höss-akció]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… KL Auschwitz-Birkenau: „Minden idők... Tovább »

KL Auschwitz: I. fejezet

KL Auschwitz: I. fejezet

augusztus 3, 2015 No Comments »

KL Auschwitz [1.fejezet – A végső megoldás]: A film az egyik legjobb, legalaposabb alkotás a haláltábor történetéről és működéséről, fókuszában a magyar transzportokkal, számos eredeti szemtanú megszólaltatásával… KL Auschwitz-Birkenau: „Minden... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration