Katasztrófák

Katasztrófa: Amszterdam

Katasztrófa: Amszterdam

június 25, 2016 No Comments »

Katasztrófák nyomában [Seconds from Disaster]: Az Izraeli Légitársaság teherszállító repülőgépe 1992. október 4-én a megszokott rendben szállt fel az amszterdami Schiphol Repülőtér betonjáról. A világ egyik legsűrűbben lakott városa fölé... Tovább »

Bomba a fedélzeten

Bomba a fedélzeten

június 25, 2016 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: 1994. december 11-én egy terroristának sikerült átcsempésznie a repülőtéri biztonsági ellenőrzésen egy bomba alkotórészeit, melyeket nem sokkal később a Philippine Airlines 434-es járatának mellékhelységében össze... Tovább »

Katasztrófa: 09.11. – Pentagon

Katasztrófa: 09.11. – Pentagon

június 20, 2016 No Comments »

Katasztrófák nyomában [Seconds from Disaster]: 2001. szeptember 11-én az American Airlines egyik járatát terroristák egy csoportja eltérítette, és a Pentagon épületébe vezette. A becsapódás által okozott tűz sok embert megölt,... Tovább »

Irányíthatatlanul

Irányíthatatlanul

június 20, 2016 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: 1985. augusztus 12-én tizenkét perccel a kifutópálya betonjának elhagyása után a Japan Airlines 123-as járatának pilótái arra lettek figyelmesek, hogy gépük irányíthatatlanná vált. Kétségbeesett küzdelmük... Tovább »

Katasztrófa: A sólyom végveszélyben

Katasztrófa: A sólyom végveszélyben

május 15, 2016 No Comments »

Katasztrófák nyomában [Seconds from Disaster]: 1993. október 3-án amerikai kommandósok a szomáliai Mogadishuban megtámadtak egy épületet, hogy elfogják Mohamed Farrah Aidid hadúr néhány főemberét. Az alig egyórásra tervezett rajtaütés azonban... Tovább »

Támadás Bagdad felett

Támadás Bagdad felett

május 15, 2016 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: 2003. november 22-én a DHL postajárata – fedélzetén az Irakban szolgálatot teljesítő katonák leveleivel – Bagdad felett már éppen a leszálláshoz készülődött, amikor az iraki... Tovább »

Hajszál híján

Hajszál híján

február 21, 2016 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: 1988. április 28-án egy Hilóból Honoluluba tartó repülőgép utasai legnagyobb megdöbbenésükre arra lettek figyelmesek, hogy a jármű teteje és oldalfalai leszakadtak a géptörzsről, és ötszáz... Tovább »

Kapitány nélkül

Kapitány nélkül

augusztus 29, 2015 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: Néhány perccel felszállás után a British Airways 111-es járatának első szélvédője kitörik, és a légnyomáskülönbség kiszippantja a kapitányt az ablakon. A másodpilótának egyedül kell visszaszereznie... Tovább »

Üzemanyag nélkül

Üzemanyag nélkül

július 29, 2015 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: Egy Air Transat Airbusnak kifogy az üzemanyaga az Atlanti-óceán felett, ezért a kapitánynak nincs más választása, mint megkísérelni a lehetetlent, és vitorlázórepülésben letenni a gépet... Tovább »

Vakrepülés

Vakrepülés

június 20, 2015 No Comments »

Légikatasztrófák [Disaster in the Air]: Nem sokkal limai felszállása után az Aeroperu 603-as járatának légsebesség- és magasságmérője meghibásodik, és a gép vakon száguld végzete felé a perui éjszakában. Segítséget az... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration