História

Che Guevara – Ahol soha senki nem gondolná

Che Guevara – Ahol soha senki nem gondolná

január 28, 2018 No Comments »

Ki volt valójában Che Guevara? “Követeld a lehetetlent – a végső győzelem rád vár.” A világszerte híressé vált mondás Che Guevarától származik, kinek képmásán nemzedékek nőttek fel úgy, hogy valójában... Tovább »

Harc a Demokrácia ellen

Harc a Demokrácia ellen

január 28, 2018 No Comments »

Egy nagyszerű dokumentumfilm ami bemutatja az Egyesült Államok elnyomó politikáját a Latin-Amerikai országokkal szemben. Ugyan az USA minden tettét hivatalosan úgy kommunikálja, hogy azt az adott nép felszabadításáért teszi és... Tovább »

Fidel

Fidel

január 22, 2018 No Comments »

Fidel mellett olyan nagyszerű emberek tünnek fel a filmben mint Nelson Mandela, a Nobel-díjas író Gabriel Garcia Marquez, Che Guevara lánya Aleida Guevara, Salvador Allende, Hugo Chávez,Alice Walker, Sydney Pollack,... Tovább »

Colonia

Colonia

január 21, 2018 No Comments »

Colonia Dignidad, Paul Schäfer által alapított “Szeretet” misszió Chilében, ahol Augusto Pinochet 1973-as fasiszta-katonai puccsa után több száz politikai foglyot kínoztak vagy gyilkoltak meg. Schäfer, a náci Németországban a Hitlerjugend... Tovább »

Che – A gerilla

Che – A gerilla

január 21, 2018 No Comments »

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh Che Guevara életét bemutató kétrészes alkotásának második filmje A GERILLA. Che népszerűségének csúcsán van, és erejét mi sem mutatja jobban, hogy a sikeres kubai forradalom után... Tovább »

Che – Az argentin

Che – Az argentin

január 21, 2018 No Comments »

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh Che Guevara életét bemutató kétrészes alkotásának első filmje AZ ARGENTÍN. 1956. november 26.-án Fidel Castro kihajózik Kuba irányába, a fedélzeten 80 lázadóval. Ezek egyike Ernesto „Che”... Tovább »

A kör bezárul

A kör bezárul

július 16, 2016 No Comments »

[A II. világháború színesben]: 1944-ben amerikaiak és britek nyugaton, az oroszok pedig keleten megkezdték Németország bekerítését. Ez az epizód a szövetségesek arnhemi csapásával és a varsói felkelés tragédiájával foglalkozik, amikor... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration