Kis ‘nagy’ Filmek

A Pálinkás Imi

A Pálinkás Imi

december 14, 2014 No Comments »

[avagy fejezetek egy agglegény életéből]: Imi pálinkája egy igazi “Hungarikum”. A pálinka jó ha sok van, na de ahhoz sokat is kell dolgozni… Imi megmutatja. A pihenést, szórakozást is. (Jegyzet):... Tovább »

Egy bolygó születése

Egy bolygó születése

január 18, 2014 No Comments »

Egészen a legutóbbi időkig az a nézet uralkodott, hogy a bolygók születése a csillagok keletkezéséhez kapcsolódik; a csillagok körüli por- és gázkorongokban különböző csomók kondenzálódnak ki. Bolygók eszerint csak a... Tovább »

A légcsavarosok

A légcsavarosok

január 4, 2014 No Comments »

[A klasszikus légcsavarosok]: A második világháború légi csatáinak híres résztvevői a legfejlettebb légcsavaros vadászrepülőgépek voltak, némelyikük elérte a légcsavaros meghajtással elérhető legnagyobb repülési sebességet. A filmben megszólalnak a több mint... Tovább »

Boeing 747

Boeing 747

december 31, 2013 No Comments »

[Szuperszerkezet]: A Boeing 747, becenevén a „Jumbo Jet”, egyes vélemények szerint a legismertebb repülőgép a világon, az első szolgálatba állított szélestörzsű utasszállító repülőgéptípus. Fejlesztését az a Boeing Commercial Airplanes kezdte... Tovább »

Toto Riina (12)

Toto Riina (12)

március 10, 2013 No Comments »

12. rész Tartalom: Falcone kezdetben nem akarja elfogadni a római állást, mert úgy nézne ki, mintha megfutamodna. Később felettesei és kollégái mégis meggyőzik, többet tehet onnan a maffia ellen. Palermo... Tovább »

Toto Riina (11)

Toto Riina (11)

március 3, 2013 No Comments »

11. rész Tartalom: A Maranza és Bagarella ellen folytatott tűzharcban megsérült Sciro lassanként felgyógyul, de lába soha nem lesz már az igazi. Totó nem békél meg a ténnyel, hogy távollétében... Tovább »

Toto Riina (10)

Toto Riina (10)

február 27, 2013 No Comments »

10. rész Tartalom: Schiro Bazíliába megy, ahol letartóztatják Buscettát. A megfélemlített maffiózó úgy dönt, megszegi a hallgatás törvényét és vádalkut köt a rendőrséggel. Szép lassan mindent belső titkot és a... Tovább »

Élet a halál után

Élet a halál után

február 23, 2013 No Comments »

Tudhatunk-e egyáltalán valami biztosat a halál utáni életről? Az első, amit szem előtt kell tartanunk az, hogy a halál az élet tökéletesen természetes tartozéka. Ez alapállásunk kell legyen. Mert ha... Tovább »

Toto Riina (9)

Toto Riina (9)

február 18, 2013 No Comments »

9. rész Tartalom: Totó újabb ellenséget talál Pio La Torre, a kommunista párttitkár személyében. Miközben utasítást ad katonáinak, hogy szabaduljanak meg a kellemetlenkedő képviselőtől, Rómából megérkezik Dalla Chiesa tábornok, azzal... Tovább »

Toto Riina (8)

Toto Riina (8)

február 4, 2013 No Comments »

8. rész Tartalom: A palermói klinika folyosóján véletlenül összefut Teresa és Ninetta. Mindketten megijednek, Ninetta újszülött csecsemőjével sietve elhagyja a kórházat, míg Teresa férje segítségét kéri. Annyira nagy a feszültség... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration