Life World

A Föld az űrből

A Föld az űrből

július 24, 2015 No Comments »

Earth From Space: Mi tartja működésben a Föld élővilágát? Mi köze egy ausztráliai erdőtűznek egy kínai monszunhoz? Milyen szerepet játszanak a pusztító viharok a Föld egyensúlyának megőrzésében? Az ilyen és... Tovább »

Földtörténet

Földtörténet

július 18, 2015 No Comments »

History of the World in Two Hours: A film készítői nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy elmeséljék az elmúlt 14 milliárd év eseményeit, a világ keletkezésétől napjainkig. Két órába sűrítve. A... Tovább »

Óceánok birodalma

Óceánok birodalma

június 28, 2015 No Comments »

Amazing Planet: Ocean Realm: Csodálatos, meghökkentő és bizarr… Óceánok uralják bolygónkat. Miként keletkeztek? Miért nem párologtak el? Kapaszkodjon négydimenziós időgépünkbe, melyet a National Geographic a NASÁ-val és az Egyesült Államok... Tovább »

Romboló erők

Romboló erők

április 27, 2015 No Comments »

Amazing Planet: Destructive Forces: Miért háromszög alakúak a hegyek? Mennyi esőnek kell esnie ahhoz, hogy folyó keletkezzék? Hogyan lesz egyetlen homokszemből egy egész dűne? Nagy felbontású képsorokon követheti nyomon, hogyan... Tovább »

Delfinek – szebbek mint okosak?

Delfinek – szebbek mint okosak?

március 21, 2015 No Comments »

Dolphins: Beauty Before Brains? [2011]: Az emberek különböző legendákat kerítettek a delfinek köré. Ezek a szeretetreméltó teremtmények régóta megihletnek és elbűvölnek bennünket, bolygónk egyik legintelligensebb emlőseként szemlátomást biztosították helyüket mellettünk.... Tovább »

Tibet tava

Tibet tava

március 15, 2014 No Comments »

A Puma-tó 32 kilométer hosszú, 13 kilométer széles és a Himalája hegységben 5.000 méteres magasságban fekszik. Vizét az őt körülvevő hegyekből érkező, olvadt hó táplálja. A globális felmelegedés miatt azonban... Tovább »

Varázslatos óceán

Varázslatos óceán

február 9, 2014 No Comments »

Amazing Ocean [2013]: Helyezkedj kényelembe és hagyd, hogy lenyűgözzön a megannyi színpompás élőlény, melyek egyenesen beúsznak a nappalidba! Tanulmányozd a tintahalakat, polipokat közvetlen közelről és élvezd a találkozást a delfinekkel... Tovább »

Butterfly

Butterfly

január 17, 2014 No Comments »

Tudod-e, hogy a hernyó számos átváltozáson megy át, mielőtt lepkévé vagy pillangóvá alakul? Meg tudod-e különböztetni a lepkéket a pillangóktól? Tavasztól őszig gyakran találkozhatunk kényelmesen araszoló hernyókkal, vagy láthatjuk, amint... Tovább »

Az Univerzum Peremén

Az Univerzum Peremén

január 7, 2014 No Comments »

A példátlan műsor egyetlen, vágás nélküli felvételfolyama azt mutatja meg, hogy mit látnánk űrhajónk ablakából, ha képesek lennénk keresztülszelni a teljes világegyetemet… Neil Armstrong Holdon hagyott lábnyomai mellett elsuhanva előbb... Tovább »

Kék arany

Kék arany

december 31, 2013 No Comments »

[A Víz – The Blue Gold: The Future of Water]: A víz szerepe és jelentősége minden kultúrában meghatározó, akár a Mekong deltájában, akár Maliban, akár Belgiumban járunk. A „kékarany” elnevezés... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration