Életképek plusz

Sötétbe zárt szépség

Sötétbe zárt szépség

szeptember 18, 2014 No Comments »

Beszélhetünk-e szépségről, ha nem látszik? Lehet-e szép, aki nem látja mi a szépség? Balázs Iván rendhagyó dokumentumfilmjében hat vak nő átalakulás-történetét kísérhetjük nyomon, akik, ha csak egyetlen napra is, de... Tovább »

Karcsai út

Karcsai út

május 18, 2014 No Comments »

Podhradská Lea a dunaszerdahelyi romatelepen készítette Karcsai út című filmjét. Az alkotás sok vitát váltott ki. Részünkről fontosnak tartjuk azt is, hogy megszületett, azt is, hogy láthattuk: a dokumentumfilm segítségével... Tovább »

Soha, sehol, senkinek!

Soha, sehol, senkinek!

március 9, 2014 No Comments »

A Soha, sehol, senkinek című filmdráma története az ötvenes évek Magyarországára kalauzol bennünket, ahol megismerhetjük egy kitelepített család kálváriáját. Adva van egy szerető házaspár és két fiúgyermek akik közül az... Tovább »

Gyerekkivándorlók

Gyerekkivándorlók

november 23, 2013 No Comments »

Which Way Home [2009]: Nap mint nap emberek ezrei, tízezrei próbálnak illegális módon bejutni az Egyesült Államokba. Rengeteg bevándorló érkezik Közép-Amerika országaiból, hogy azután a mexikói határon át próbáljanak átszökni... Tovább »

A láthatatlan gyerekek

A láthatatlan gyerekek

október 28, 2013 No Comments »

Isten bárányai.: A gyermekkatonák létének problémáját nem lehet megoldottnak tekinteni egyszerűen azzal, hogy véget érnek az összetűzések azokban az országokban, ahol ezek a kiskorúak háborús eseményekben vettek részt. Amikor egy... Tovább »

Gypsy Child Thieves

Gypsy Child Thieves

október 28, 2013 No Comments »

(Social problems – Tolvaj cigánygyerekek) A cigánykérdés az EU kibõvítésével egész Európára kiterjedõ problémává vált. Mint kiderült a fejlett Nyugat-Európa sem tud mit kezdeni egy olyan népcsoporttal, aminek kultúrájában nincs... Tovább »

Többé/Kevésbé

Többé/Kevésbé

október 28, 2013 No Comments »

A mai magyar társadalom legnagyobb lélekszámú, 6-700 000 főre becsült kisebbsége a cigányság, a 14. század óta él közöttünk. Megjelenésük kezdetétől ez a nép, bár részt vett a magyar nép... Tovább »

Vadonatúj arcom

Vadonatúj arcom

augusztus 14, 2013 No Comments »

My Brand New Face: Maurice Simpson arcát eltorzították a neurofibromatózis okozta daganatok. Anyagi támogató akadna, de Maurice is vállalja a műtéttel járó kockázatot? (English) ‘My Brand New Face’ follows the... Tovább »

Ott a messzi Donnál

Ott a messzi Donnál

május 27, 2013 No Comments »

Idén Január 12-én emlékezünk a szovjet csapatok doni áttörésének 70. évfordulójára. Január 12. a magyar történelem egyik gyásznapja, 1943-ban e nap reggelén indult a II. világháború számunkra sorsdöntő ütközete. A... Tovább »

Drogkirályok

Drogkirályok

május 26, 2013 No Comments »

Miként lehet a kábítószer-üzlet a világ egyik húzóágazata? Hogyan mozoghat évi 40 milliárd dollár észrevétlenül a fekete zónában? A hatóságoknak miért nincs esélyük felszámolni a drogbárók hatalmát? A mexikói drogkartellek... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration