Hit és Tudomány

Menny és Pokol

Menny és Pokol

december 30, 2016 No Comments »

23 óra a halálban: Angelica teste 23 órán keresztül volt a halál állapotában. Ez 2009. október 5.-én történt. A szelleme viszont a Mennybe vitetett, és Jézus megmutatta neki az eljövendő... Tovább »

A böjt tudománya

A böjt tudománya

április 9, 2016 No Comments »

A szibériai Gorjacsinszk városában évtizedek óta működik egy egészségügyi intézmény, amely egy ősrégi módszert alkalmaz több civilizatórikus betegség – a magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi betegségek, sőt a rák – kezelésében... Tovább »

A Biblia: 3.rész

A Biblia: 3.rész

január 12, 2015 No Comments »

The Bible ‘Series'[2013]: ‘Cím: Hazai Föld’ A vallásos alkotókat a legendás amerikai Tízparancsolat című film ihlette meg és elhatározták, hogy az új generációnak ismét filmre viszik a Bibliát. Mark Burnett... Tovább »

A Biblia: 2.rész

A Biblia: 2.rész

január 5, 2015 No Comments »

The Bible ‘Series'[2013]: ‘Cím: Kivonulás’ A vallásos alkotókat a legendás amerikai Tízparancsolat című film ihlette meg és elhatározták, hogy az új generációnak ismét filmre viszik a Bibliát. Mark Burnett negyven... Tovább »

A Biblia: 1.rész

A Biblia: 1.rész

január 3, 2015 No Comments »

The Bible ‘Series'[2013]: ‘Cím: Kezdetben’ A vallásos alkotókat a legendás amerikai Tízparancsolat című film ihlette meg és elhatározták, hogy az új generációnak ismét filmre viszik a Bibliát. Mark Burnett negyven... Tovább »

Bizonyságtételek

Bizonyságtételek

december 30, 2014 No Comments »

Érdekes, hogy a legtöbb ember, aki a kereszténység ellen van, csak “szajkózza”, amit valahol hallott. Ha megkérik õket, hogy magyarázzák meg az érveiket, vagy mondjanak egy példát, nem tudnak válaszolni.... Tovább »

Jézus születése

Jézus születése

december 23, 2014 No Comments »

Jézus Krisztus születésének pontos dátuma nem ismert. Meghatározásához az evangéliumokra támaszkodhatunk, melyek ismertebb eseményekhez, uralkodókhoz kötik születésének idejét. A különböző apostoli beszámolók nyomán azonban számos keresztény hitvita alakult ki az... Tovább »

Az apokalipszis hét jele

Az apokalipszis hét jele

augusztus 4, 2014 No Comments »

A hét jel egyértelmű: dögvész, éhínség és földrengés. Igaz lehet? A szakértők megfejtik a jóslatokat és ijesztő következtetésre jutnak: tudományosan bizonyítható, hogy a katasztrófák bekövetkezhetnek. Seven Signs of the Apocalypse... Tovább »

A pécsi betlehem

A pécsi betlehem

december 27, 2013 No Comments »

Assisi Szent Ferenc a Megváltó születésének ünnepét az ünnepek ünnepének tartotta. A betlehemállítás szokása is az ő nevéhez fűződik, amely azután világszerte elterjedt. Az itáliai Greccióban Ferenc 1223-ban megkérte egy barátját,... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration