Romlott Világ

Menekülés Las Vegas-ba

Menekülés Las Vegas-ba

július 16, 2016 No Comments »

[Szökevények]: A 24 éves korában elítélt Jody Thompson az “úriember rabló” néven vált hírhedtté az amerikai médiában – és joggal, hisz a kiszemelt bárokat és játéktermeket valóban kifogástalan modorban fosztotta... Tovább »

A texas-i hetek

A texas-i hetek

június 25, 2016 No Comments »

[Szökevények]: 2000-ben hét elítélt bonyolult tervet eszelt ki a texasi Conelli Börtönből való meglépésre. A fegyveres rablásért ülő George Rivas és bandája – a “texasi hetek”, ahogy a médiában ismertté... Tovább »

Futóbajnok

Futóbajnok

június 20, 2016 No Comments »

[Szökevények]: Dennis Hope nyolcvan évet kapott fegyveres rablásért, így nem csoda, hogy egy idő után elvesztette a türelmét, s megpróbálkozott a látszólag lehetetlennel: megszökni a szigorúan őrzött texasi Darrington fegyházból.... Tovább »

Menekülés a tetőn át

Menekülés a tetőn át

május 18, 2016 No Comments »

[Szökevények]: A gyilkosság miatt elítélt Timothy Vail és cellatársa a hagyományos, jól bevált útját választották a szökésnek: hosszadalmas munkával lyukat vájtak a betonfödémben, és a börtön tetején keresztül igyekeztek visszanyerni... Tovább »

Ohio legkeresettebbje

Ohio legkeresettebbje

május 15, 2016 No Comments »

[Szökevények]: John Parsons egy rendőr lelövése miatt került rácsok mögé, így igen hamar felismerte, hogy amennyiben el akarja kerülni a halálos méreginjekciót, szöknie kell. Először egy ventillátor lapátjaival megpróbált lyukat... Tovább »

Alagút a börtönbe

Alagút a börtönbe

április 9, 2016 No Comments »

[Szökevények]: Izgalmas, nagy fordulatszámú sorozat az utóbbi idők legjelentősebb fogolyszökési kísérleteiről és az ezeket meghiúsító nyomozásokról. A kasszafúró Nuno Pontes és öt társa több hónapos munka árán ásták ki azt... Tovább »

A szabadulóművész

A szabadulóművész

február 21, 2016 No Comments »

[Szökevények]: A 33 éves Quawntay Adams már több szökési kísérleten túl volt, amikor az illinois-i Alton fegyházába került, ezért új helyén maximális biztonságú cellát kapott; az előre gyártott acélkalitka folyamatosan... Tovább »

A belga szörny

A belga szörny

február 3, 2016 No Comments »

Marc Dutroux idegborzoló történetéhez kevés hasonló volt a történelemben: a brutális gyilkos esete a belga társadalmat alapjaiban rázta meg… Megjegyzem: Sorozatgyilkos az az ember, aki három vagy több embert öl... Tovább »

A sakktábla-gyilkos

A sakktábla-gyilkos

augusztus 15, 2015 No Comments »

Alexander Pichushkin, a sakktáblás gyilkos több mint 60 gyilkosságot követett el mire elkapták. Egy férfi története, aki büszke volt halálos szenvedélyére… Megjegyzem: Sorozatgyilkos az az ember, aki három vagy több... Tovább »

A halál angyala

A halál angyala

július 29, 2015 No Comments »

Aileen Wuornos egy év alatt hét férfit ölt meg Floridában, ezzel a rekorddal pedig Amerika leghírhedtebb női sorozatgyilkosává avanzsált… Megjegyzem: Sorozatgyilkos az az ember, aki három vagy több embert öl... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration