Képzavar!

október 14, 2012 No Comments »

Az “átkos” rendszer embere, kívülről tudja az Internacionálét, hiszen jól meg kellett tanulni,míg szovjet barátaink mondták meg a frankót kis hazánkban. Aztán, mikor riadtan, könnyek között hazamentek, azt hittük,végleg a fiók mélyére került a bakelit. Nos, tévedtünk! Ma a “hazáját olyannyira szerető” szocialista”elit” átszellemülten énekelte záró motívumként a kongresszusukon a feledhetetlen nótát.Mire gondoltak vajon éneklés közben? Kire,kikre gondoltak amikor az éhes proletárról, a rabszolghadról,és a végső harcról énekeltek? Jövőbelátás, vízió? Ők biztosan nem lesznek éhesek,hiszen mind gondoskodott arról, hogy a zsebét időben megtömje.

A képzavartól pedig még mindig nem tudtak szabadulni,senkinek nem tünt fel, hogy a Földnek nincs sarka amit ki lehetne dönteni. A Föld gömbölyű elvtársak…!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration