Saalfeld: Türingia

augusztus 21, 2013 No Comments »

Thüringen [Saalfeld]: Változatos tájak, csodás kínálat várakból és kastélyokból páratlan építészeti és kulturális sokszínűség és rengeteg szabadidős szórakozás – ez jellemzi Türingiát, a nyaralás tartományát. Goethe óta senki sem foglalta találóbban össze Türingia előnyeit: “Még hol található a német földön ennyi jó ilyen kis helyen?”. A türingiai városok a történelem és tradíció, kultúra és szabadidős szórakozások, modernség és klasszicizmus elegyével várják a látogatókat. Az olyan városok, mint Saalfeld, Erfurt, Jena, Eisenach, Altenburg, Meiningen vagy Gotha is rengeteg kultúrát kínálnak. A művészet és a kultúra Türingiában szorosan összefonódott a német kulturális és szellemi élet jelentős képviselőinek hatásával.

A múzeumok, színházak, kiállítások és koncerttermek Johann Wolfgang von Goethe és Friedrich Schiller költők, Johann Sebastian Bach zeneszerző vagy Lucas Cranach és Otto Dix festők nyomait viselik.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration