A láthatatlan gyerekek

október 28, 2013 No Comments »

Isten bárányai.: A gyermekkatonák létének problémáját nem lehet megoldottnak tekinteni egyszerűen azzal, hogy véget érnek az összetűzések azokban az országokban, ahol ezek a kiskorúak háborús eseményekben vettek részt. Amikor egy fiatal vállhoz kapja a fegyvert, akkor természetellenesen cselekszik, de az is tragédia, amikor oly sok fiatal, miután gerillacsapatokban szolgált, az utcán végzi koldulásra vagy egyenesen prostitúcióra kényszerülve. Nagyon fontos, hogy ezek a volt gyermekkatonák egészséges és teljes képzésben és támogatásban részesüljenek, hogy aztán teljes joggal beléphessenek a munka világába. A szavak helyett cselekednünk kell! ”A láthatatlan gyerekek, vagyis az “Isten bárányai” az UNICEF és a Világélelmezési Program projektjeként született, nagyon ismert és kevésbé ismert rendezők rövidfilmjeit fogja egy csokorba.

A feladat: bemutatni a világ különböző pontjain élő gyerekek életét, olyan gyerekekét, akikről sosem fogunk hallani, mert túlságosan mélyen vannak ahhoz, hogy a hangjuk elérjen hozzánk.

Ez a szkeccsfilm őket kívánja “megszólaltatni.A feladat: bemutatni a világ különböző pontjain élő gyerekek életét, olyan gyerekekét, akikről sosem fogunk hallani, mert túlságosan mélyen vannak ahhoz, hogy a hangjuk elérjen hozzánk. Ez a szkeccsfilm őket kívánja “megszólaltatni.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration