Varázslatos óceán

Amazing Ocean [2013]: Helyezkedj kényelembe és hagyd, hogy lenyűgözzön a megannyi színpompás élőlény, melyek egyenesen beúsznak a nappalidba! Tanulmányozd a tintahalakat, polipokat közvetlen közelről és élvezd a találkozást a delfinekkel és teknősökkel, akik az otthonodban látogatnak meg! A 3D-s technikával forgatott Varázslatos óceán 3D ámulatba ejtő kaland az egész család számára. Szórakoztató kikapcsolódás gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek egyaránt! Storyline: Amazing Oceans 3D is a fantastic journey through the magic of the deep blue sea. Let yourself be amazed by little schools of fish that swim right into your living room and experience dolphins and whale sharks that visit you on your sofa.

[hidepost=0]

[/hidepost]

Shot in stereoscopic 3D, Amazing Oceans 3D is a breathtakingly beautiful 3D experience for the whole family. Fun for the young and the young at heart!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.