A sátán összeesküvés

open[ Ősi idegenek]: A gonosz megtestesítője, a pokol uralkodója, a démonok hadseregének parancsnoka. A céljuk: Bosszút állni és elpusztítani az emberiséget. Ez a film az ősi szövegek újraértelmezéséről szól, mely szerint a sátán inkább földönkívüli lény lehetett, mint a halhatatlan gonosz erő. (Jegyzet): Krisztus és a Sátán közötti nagy küzdelem, amely majdnem hatezer éve tart, nemsokára lezárul. Az ördög megkettőzi erőfeszítéseit, hogy a lelkeket csapdájában tartva, meghiúsítsa azt a munkát, amit Krisztus az emberért végez. Hogy az ember a bűn sötét fogságában maradjon, míg a Megváltó közbenjárása véget ér, és megszűnik a bűnért való áldozat – ez Sátán célja, ezt igyekszik elérni.

Amikor nem történik semmi különös az ördög hatalmának megfékezésére, amikor az egyház és a világ közömbös, Sátán nem nyugtalankodik, mert nem fenyegeti az a veszély, hogy elveszti foglyait. De amikor az emberek az örök érvényű dolgokra figyelve felteszik a kérdést: »Mit kell nékem cselekednem, hogy üdvözüljek?« – Sátán résen van, hogy összemérje erejét Krisztus erejével, és a Szentlélek befolyását keresztezze.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.