Falco

július 4, 2014 No Comments »

QuestionAz ördögbe is, még élünk!: Életrajzi film a rock-zenész ikonról, Falcóról, gyermekkorától fiatalon bekövetkezett haláláig. “Az ördögbe is, még élünk!” beszélő cím. Szinte ebben a felkiáltásban benne van egy egész élet. Nem akárkié. Egy sztáré, aki csillagnak született. Nevét egy síugrótól kölcsönözte. Gyermekkorában, ahogy kell, suliba jár, zongorázik, skálázik nap, mint nap. Falco azonban egy napon kijelenti, hogy nem akar suliba járni, pop-sztár akar lenni. Kamaszkorában zenekart alapít, példaképe Elvis és a Beatles, de Falco közel sem beat-zenész. Kezdetben szalonképes rocker, nagy szívvel, szenvedélye a mozi. Szex, drog, nők. Mindezek hozzátartoznak egy sztár életéhez. Egy rock-sztár életében a legnagyobb siker, ha meghódítja Amerikát.

Falco megnősül, gyermeke születik és Los Angelesbe költözik. Hollywood várja, meghívják Amerika legnépszerűbb show-műsorába, a “Solid Gold”-ban elénekli hip-rekordot elért “Rock me Amadeus” c. dalát. A sztárok tragikus sorsát azonban ő sem kerülheti el, a világsikert, a rajongást, a média-gépezet hajszáját már nem tudja elviselni, sem csillapítani. Felesége az újságból tudja meg, hogy férje megcsalja, édesanyja hazavágyik, családja szétesőben. Abban sem biztos már, hogy gyermekének ő az igazi apja. Jacky elhagyja. Falco súlyos depresszióba esik, állandóan iszik, ennek ellenére folyamatosan koncertezik. Fiatalkori váratlan halálát egy őrült száguldás, egy autóbaleset pecsételi meg, véglegesen és visszavonhatatlanul. Élt negyvenegy évet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration