Majdnem megúsztam 7.

október 5, 2014 No Comments »

lifestories-web1Sorozatunk negatív hősei már mindent megtettek azért, hogy megússzanak egy vagy több bűntettet és ez kis híján sikerült is nekik. Megismerkedhetünk 13 bűnöző történetével, akikkel alaposan meggyűlt a hatóságok baja. Volt, aki “megszabadult” a saját ujjlenyomataitól, de olyan is akadt, aki másnak adta ki magát. Egy közös volt bennük. Ezek a gyilkosok, kábítószer-kereskedők, bankrablók semmitől sem riadtak vissza, ha arról volt szó, hogy elkerüljék a börtönt. Az egyes epizódokban maguk a bűnözők szólalnak meg, akik elmondják, hol húzták meg magukat, és hogy hogyan próbáltak új identitást szerezni. Próbálkozásaik dacára nem járhattak sikerrel, mert a bűnüldözők legjobbjai eredtek a nyomukba.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco vagyok. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A „Majdnem megúsztam…” olyan veszélyes bűnözőket mutat be, akik mindent elkövettek, hogy ne kerüljenek börtönbe, és inkább rejtőzködve, állandóan menekülve élnek. Az Investigation Discovery sorozatában olyanokkal ismerkedünk meg, akik éveken, évtizedeken át kibújtak az igazságszolgáltatás alól. A családjuk segítségét igénybe véve, álnevet használva vagy akár erőszakot alkalmazva kerülték el a letartóztatást. A nézők megismerhetik, hogy a rendőrség mi mindent tesz a szökésben levő bűnözők elfogásáért. Mindegyik epizódban beszélgetést láthatunk egy-egy bűnözővel, aki elmeséli, hol talált menedéket, hogyan változtatta meg a személyazonosságát, és hogyan sikerült majdnem megúsznia.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration