Csendes szörnyetegek „4”

szeptember 29, 2014 No Comments »

monsters1A rejtőzködés nagymesterei [Tartalom]: A paraziták könyörtelenek, céltudatosak és – elsősorban – fondorlatosak. Megismerkedünk az Acanthamoeba, a Babesia véglényekkel és a fonálférgekkel – a rejtőzködés nagymestereivel… [A sorozatról]: A megrendült családtagok és barátok aggódva várják a híreket szerettük állapotáról, miközben az orvosok versengve küzdenek, hogy megoldják a rejtélyt, mielőtt túl késő lenne. Az epizódok során a legkülönbözőbb eseteket ismerhetjük meg, melyekben csupán egy dolog közös: ezeknek a rejtélyes betegségeknek nem vírusok, vagy baktériumok, hanem paraziták – titokzatos, agyafúrt lények – okozzák, melyek teljes titokban telepedtek le gyanútlan áldozataikban.

Ők a csendes szörnyetegek!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration