Miért vérzik a Közel-Kelet?

openTed Pike monumentális új videofilmje adatokkal alátámasztja a közel-keleti cionista összeesküvés egész történetét. Megdöbbentő beszámoló arról, hogy az izraeli terroristáktól, a keresztény evangélikusokig, a cionista kegyetlenkedések és a keresztény evangélikusok segítsége hogyan működött együtt az elmúlt évszázad során a palesztin nép kifosztásában és a nemzetközi arab terrorizmus kiváltásában. Ismerteti a minden képzeletet felülmúló cionista kegyetlenkedések mélyén rejlő vallási okokat is, melyek érzéketlenné teszik a zsidókat a palesztin és más nem-zsidó népek szenvedése iránt. Áttekintést ad a cionista gyilkosságokról, a palesztinok ellen elkövettet és napjainkban is folyó népirtásról, amely nem ismer irgalmat sem az ártatlan gyermekek sem a védtelen nők iránt.

Mindezen állati, cionista kegyetlenségek célja a otthonukból nyomornegyedekbe, menekülttáborokba kényszerített palesztin nép megsemmisítése, földjük elrablása egy olyan nép részére, amely minden más népet mélységesen megvet, gyűlöl. Ted felidézi a számtalan kudarcba fulladt megbékélési kísérletet, majd a Biblián alapuló egyetlen működőképes, valóban keresztényi megoldást javasol. A “Miért vérzik a Közel-Kelet” egy tragikus történetet mond el, egy olyan történetet, amit el kell mondani, hogy felébredjen a társadalom lelkiismerete és megértse, átérezze azt a kilátástalan, embertelen életet, ami kiskorú gyermekeket és nőket is tömegével kényszerít az öngyilkos merényletre.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.