Bizonyságtételek

december 30, 2014 No Comments »

11Érdekes, hogy a legtöbb ember, aki a kereszténység ellen van, csak “szajkózza”, amit valahol hallott. Ha megkérik õket, hogy magyarázzák meg az érveiket, vagy mondjanak egy példát, nem tudnak válaszolni. Van aki azt mondja: “A Biblia tele van tévedésekkel.” Akkor viszont szóhoz sem jut, mikor megkérik, említsen meg egy tévedést. Ahogy idõvel megtanulunk hallgatni és helyes kérdéseket feltenni, úgy egyre magabiztosabban és türelmesebben tudunk majd reagálni. Vannak olyanok, akik azért vitatkoznak, mert nem szeretnék az életüket Krisztusnak adni. Senki nem szereti bevallani a bûneit, ezért inkább eltakarja õket jól hangzó érvekkel.

Te viszont megkérdezheted: “Ha minden kérdésedre válaszolnék, odaadnád életedet Krisztusnak?” Sokszor azt mondják: “Nem.”, és ezzel be is fejezik a beszélgetést.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration