Mike Tyson: Más ember lettem

mike-tyson-mas-ember-lettemA földkerekség legrosszabb emberének is nevezték már. Folyamatos botrányairól híresült el a ringben és azon kívül is. Az egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, a legendás és ellentmondásos Mike Tyson a nyers hangvételű one-man-showjá-ban mesél életéről. Az egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok 1966-ban született New Yorkban. Kétéves volt, amikor apja faképnél hagyta a családot. Mike-ot beszédhibája miatt gyakran csúfolták az iskolában, ő pedig sokat verekedett. Hamar meggyűlt a baja a törvénnyel, tizenhárom éves korára már 38-szor tartóztatták le. A fiatalkorúak börtönében kezdett bokszolni.

1986-ban ő lett minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka a profik között. Ám világbajnoki címét elvesztette. 1992-ben nemi erőszak vádjával 6 év börtönre ítélték. Anyagilag is csődbe jutott, pedig karrierje során több mint 300 millió dollárt keresett a boksszal.

Mike Tyson a nyers hangvételű one-man-showját teljes egészében megnézheted a Affection Project oldalán! Mike Tyson: Vitathatatlan igazság “Katt, és Nézd!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.