Dr. G: Ki tartja szemmel a gyermekeket?

GCDr G: Medical Examiner [Cím: Ki tartja szemmel a gyermekeket?]: Egy csecsemőt és egy kétéves gyermeket holtan találnak egy házban. A jelek bűncselekményre utalnak. Vajon Dr. G. meg tudja-e oldani a rejtélyt? (Jegyzet): Dr. G. és munkatársai, különféle sérülések és halálesetek okát próbálják felkutatni. Dr. Jan Garavaglia munkája iránt elkötelezett, igen megnyerő modorú, hivatásos halottkém, akinek meglehetősen bonyolult orvosi eseteknél kell megállapítania a halál valód okát. A rejtélyes halálesetek és sérülések próbára teszik orvosi tudását. Minden esetet maximális professzionalizmussal kezel, de sohasem feledkezik meg az emberi vonatkozásokról.

Amennyire szereti a munkáját, legalább annyira együtt érző azokkal, akik szeretteik elvesztését gyászolják. Lenyűgöző személyisége magával ragadja a sorozat nézőit, és hatásosan enyhíti az orvosi esetek okozta traumát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.