Eltitkolt UFO esetek

március 20, 2015 No Comments »

UFO Akták – Már az ókori társadalmakat is foglalkoztatta a világűr, sőt, az egyiptomi társadalom esetében néhányan a mai napig hiszik, hogy földönkívüliek segítették őket hatalmas piramisaik építésében. Azóta eltelt több ezer év, az emberek egyre többet és többet tudtak meg az űrről és a bolygókról, de az idegenekbe vetett hit ezzel csak erősödött. Az elmúlt száz évben megsokasodtak az idegenek látogatásáról szóló hírek, ám ezeket egytől egyig tagadta, vagy éppen nem kommentálta a tudomány, annak ellenére, hogy szemtanúk ezrei bizonygatták igazukat. Az esetek többségének valósságáról ma sincs információ, ám néhányról most mégis lerántották az ezidáig titkos leplet.

1912-ben egy felderítő repülőgép próbált visszajutni az angol légtérbe, amikor a pilóta egy UFO-t látott a levegőben. Winston Churcill akkor úgy döntött, hogy az eset nem kerülhet nyilvánosságra, és titkosítani kell minden ilyen és ehhez hasonló eseményt. Azóta több, az előzőhöz hasonló eset is történt, amire csak mostanában derült fény, miután feloldották a titkosítást. 1997. március 20-án például egy birminghami férfi a saját kertjében találkozott egy fényes, kék színű háromszöggel. Alig két évvel később pedig a glasgow-i Prestwick repülőtéren az irányítótorony egyik ügyeletes alkalmazottja látott elsuhanni egy ismeretlen repülő tárgyat.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration