Emberek Bolygója : 1.

január 17, 2015 No Comments »

human_planet_book_300[Óceánok mélyén]: „Bolygónk felszínének hetven százalékát víz borítja. Itt él a jelenleg ismert fajok háromnegyede. A tengeri lények mindegyike tökéletesen alkalmazkodott a víz alatti létformához. Egyiküket kivéve. Az evolúció nem a vízi életre szánta az embert, ebben a veszélyes és idegen világban nem vagyunk elemünkben. Ha valaki mégis veszi a bátorságot és lemerészkedik a mélybe, arra nagy lehetőségek várnak. De hogy lehet leküzdeni az egyre nagyobb akadályokat, melyek az egyre mélyebbre merészkedő emberre várnak?” John Hurt, a neves színész így indítja az Óceánokról szóló Human Planet narrációját. A dokumentumfilm számos történetbe enged bepillantást arról, hogy az ember hogyan használja ki a víz adta lehetőségeket, hogyan próbál együtt élni vele, és az óceáni népek miként tanulták meg a víz szabályait.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco vagyok. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Mit tesz egy ember, szemben a természet hatalmas és nyers erőivel szemben? Mi történik, ha a civilizáció és a technológia nyújtotta támasz nélkül, egymagában kell gondoskodnia a túléléséről? A válasz: elkezd gondolkozni. A BBC legújabb, lélegzetelállító látványvilágú sorozata hátat fordít a nagyvárosok betondzsungelének, és olyan túlélési stratégiákat sorakoztat fel, amelyeket a természetközeli életet élő, vadászó-gyűjtögető emberek fejlesztettek ki evolúciós történetük során. A képességek, amelyekre szert tettek, túlmutat minden várakozáson. Pedig abban, hogy az ember a legkülönlegesebb állatfaj, nincs semmi meglepő. Elvégre ennek köszönhető, hogy most itt az alkalom, hogy megnézzünk egy sorozatot saját magunkról, és elámuljunk azokon a viselkedésformákon, melyeknek fennmaradásunkat köszönhetjük.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration