A meg nem született

magzat_4d_1“Engem nem a lelki vonzalom, hanem a divatos, ösztön-vezérelte párkapcsolat hívott az életre. Amikor tudomást szereztek rólam, az apám kiszámolta, hogy mennyibe kerülnék, ha élek. A halálom olcsóbb, anyámnak pedig kényelmesebb. Ezért kell meghalnom! Szüleim épp oly kapkodva ítélkeztek fölöttem, mint amilyen türelmetlenséggel éltek vissza Istentől kapott teremtő erejükkel! Nem vártak és halálra ítéltek, mielőtt megszülettem volna. Én meg csak összetett kézzel könyörgök anyámhoz: Szíved alatt, szépen kérlek, édesanyám ne öljél meg!”

“Nekem, nevem sincs. Az anyám és pribékjeim rólam döntenek úgy, hogy még nevem sincs. Nekem − a „névtelen senkinek”. A meg nem születettek szégyenbélyegét pecsételik rám és a szüleimnek még egy sajnálkozó sóhaja sincs felém, pedig élek. Anyám, apám, szépen kérlek, nincsen egy esély, hogy mégis éljek! Nekem nincs igazi édesanyám, csak egy asszony foglya vagyok, aki eltakaríttat az életéből, apám pedig közömbösen mossa a kezeit.”

“Nekem nem segít senki! Még az orvos is anyámnak ad érzéstelenítőt, hogy amikor engem elevenen marcangolnak szét, ő ne szenvedjen. Nekem steril kendőt készítenek elő, de azt sem irgalomból! Az én arcvonásomat, senki sem őrzi meg! Véres nyomaimat nem megtörlik, hanem kitörlik a világból! Senki sem érzi át és fogja fel az én tragédiámat? Kérlek titeket megszületettek! Szálljatok magatokba, térjetek meg és imádkozzatok szüntelen, hogy többé ne történhessen meg az ilyen!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.