Stonehenge – a rejtély megoldódik

Mike Parker Pearson brit régész a közelmúltban egy forradalmian új elmélettel állt elő a stonehenge-i leletegyüttes keletkezését és építőinek kilétét illetően: szerinte a mágikus kőtömbök a világ egyik legnagyobb prehistorikus vallási központjának szívében álltak. A látványos grafikai elemek és drámai történelmi rekonstrukciók által élővé tett filmben megismerkedünk a tudós és csapata által feltárt meglepő új bizonyítékokkal, és a külvilágról megfeledkezve úgy járkálunk az időközben műalkotássá nemesült kövek közt, mintha csak tegnap állították fel őket nagy nehézségek közepette, és építőik még mindig körülöttük nyüzsögnének…

Tartson velünk a múltba, egy 4500 éves idõutazásra, és fedezze fel a világ legmisztikusabb archeológiai rejtélyének titkait! A STONEHENGE – A REJTÉLY MEGOLDÓDIK bemutatja a világ legnevesebb archeológusainak forradalmian új elméletét, amely feltárja, kik és miért építették Stonenege-et. A híres kõépítmény közelében frissen felfedezett õsi város teljesen újraírta eddigi elképzeléseinket.

Látványos rekonstrukciók, megdöbbentõ, új felfedezések, izgalmas interjúk! A Stonehenge – A rejtély megoldódik visszarepít bennünket az õsi idõkbe, és eddig soha nem látott módon helyezi új megvilágításba ezt a misztikus építményt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.