Svindlerek [6]

exclusiveVajon mennyire félünk attól, hogy meglopnak vagy becsapnak bennünket, esetleg mind a kettő megtörténik velünk? Sokan bizonyára azt állítják, hogy nagyon, pedig az emberek többsége nem eléggé óvatos. Ezt bizonyítja ez a különleges sorozat is, mely különleges világba enged bepillantást. A csalók mindenütt ott vannak, de a sorozat leleplezi különböző trükkjeiket. Kiderül, hogy a fogások a világ szinte minden pontján ugyanolyanok, mivel az emberek is mindenütt hajlamosak a hiszékenységre és a figyelmetlenségre. A film készítői rejtett kamerákkal követik három profi akcióit. Eközben a nézők azt is megtudják, hogy miként lehet kivédeni a szélhámosok, a trükkökkel élők, kártyacsalók, zsebtolvajok cseleit; tanácsokat kapnak a csalások áldozataitól, illetve rendőrségi szakemberektől.

A Svindlerek egy ismeretterjesztő tévésorozat, amelyben öt állandó szereplő a csalók által elkövetett gyakori szélhámosságokat mutatja be. A trükköket nem dramatizált formában mutatják be, hanem „élesben” játsszák el, gyanútlan balekokat megtévesztve, az események végeztével azonban leleplezik magukat.

A műsor kezdetétől fogva jelen volt egy “Hogyan szerezzünk potya italt vagy ételt?” című rovat, melyben nagyon egyszerű, ún. kocsmatrükköket mutattak be melynek lényege az, hogy a balek azt hiszi csak ő nyerhet, de valójában mindig a csaló a nyertes! A sorozat a következő melléknevekkel illette a szereplőket: Alex, a titkos trükköző. Paul, a megtévesztő művész. Jess, a szexi(s) szélhámos. Többek között végrehajtottak kaszinó csalásokat, bolti lopásokat, zsebtolvajlást és cirkuszi játékokkal csalták ki a gyanútlan járókelők, az ő nyelvükön “balekok” pénzét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.