A szögesbombás gyilkos

április 2, 2015 No Comments »

free-darkMegtörtént bűnügyek: Tíz éve David Copeland, a Brit Nemzeti Párt egykori tagja házi készítésű bombákat robbantott feketék, bevándorlók és melegek által kedvelt londoni városrészekben. Három embert, egyebek között egy terhes nőt ölt meg, és közel százharmincat megsebesített. Copeland vallomásában elmondta, hogy a robbantásokkal politikai célja volt: “Faji háborút akartam kirobbantani. Ha az etnikai kisebbségek visszavágnak, akkor a fehérek mind a BNP-re szavaznának.”

1999-ben David Copeland három embert megölt és 129-et megsebesített több szögesbomba-támadásban. A rendőrség versenyt futott az idővel, hogy megelőzhessék az újabb támadást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration