Telepátia

newsArticle090929dA telepátia szó hallatán sokan máris viszolyognak. Ez miért lehet? Az ellenérzés oka nem más, mint, hogy összetévesztik a telepátiát a hipnózissal, amivel kapcsolatban csak homályos tudásuk van az embereknek. Sajnos a Televízióban és moziban vetített horror filmekben, előszeretettel alkalmazzák visszataszító és félelemkeltő események során a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségeket. Ezek a virtuális, nem valós tapasztalatok mégis mélyen beülnek az emberek tudattalanjába és azonnal bekapcsolnak a rossz érzések, ha a valós életben találkoznak hasonló, bár ártatlan eseményekkel vagy erre utaló jelekkel. Ez esetben a nem tudatos visszacsatolás félelmet válthat ki.

A viszolygás oka tehát leginkább, a tudatlanságban, vagy a fél információkban és a félrevezetésben keresendő. A telepátia Lélektől- Lélekig eljutó információs csomag. Azonban a tudományos parapszichológia ezt úgy fogalmazza meg, hogy „a telepátia egy olyan képesség, amelynek köszönhetően az ember nem érzékszervein keresztül, nem logikai következtetés útján értesül egy távolban lévő személlyel kapcsolatos dologról.” Mivel a világon minden energia, az ember is az és az energia nem más, mint rezgés, így tértől és időtől függetlenül képes a gondolati energia csomag eljutni egy másik emberhez a mindent átható és alkotó mátrixon keresztül.

Max Planck Nobel díjas tudós kutatásai folytán nem csak a tudományos világ tudja, az igazságot, hogy az anyag nem létezik, hanem már az egyszerű hétköznapi ember is. Mi hát az anyag? – nem más, mint tudatos energia. Egyes magas szinten működő guruk, ennek a tudásnak birtokában képesek materializálni. Tehát az ezoterikus (rejtett) tudomány már az emberiség kezdete óta tudja, hogyan működik a világ, a tudományos kutatások azonban pár évtizede nyertek betekintést a teremtés titkaiba és a fátyol még mindig nem lebbent fel teljesen.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.