Az elveszett köny

newsArticle090929dLost Book of Nostradamus: 1994-ben,olasz újságíró Enza Massa kutatásokat végzett a Rómában megtalálható Olasz Nemzeti könyvtárban ahol régi feljegyzések után kutatott. Buzgó kitartó keresgélése közepettevéletlenül rábukkant egy szokatlan kéziratra a borítóján ez állt: Nostradamus Vatinicia Code. Kinyitva belsejében megpillantotta a könyv a szerzőjének a nevét is, a kitörölhetetlen tinta időállón sugallta szerzőjének nevét: Michel de Nostradame a Notredame próféta. Ez a lelet különösen figyelemre méltó volt, a kéziratot is több mint nyolcvan akvarell illusztrációkkal festette meg maga a próféta.

Lapjaiban rejtélyes, bizarr képek, egyesek szerint a jövő képét tárja elénk. Betűk, szimbolikus tárgyak, gyertyák, keresztek, és még egy égő torony is felbukkan. Ezek a képek a jövő vizuális megnyilvánulásai az Ő jövendöléseinek ami egyesek szerint teljesen körbeöleli a 21. századot.Vajon miért volt ez a könyv elrejtve több mint 400 évig? A képek és feljegyzésekkel ellátott jövőt jósoló íratott Nostradamus szándékosan rejtette el?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.