Hitler: A diktátor

május 1, 2015 No Comments »

history3Az osztrák Adolf Hitler még mindig a legismertebb német, megelőzi Franz Beckenbauert, Helmut Kohlt és Boris Beckert. A világ szívesen megszabadulna tőle, de a Führer alakja még mindig kísért. Ennyi esztendővel a halála után már nem kell tőle félni, talán csak azokat képes még elbűvölni, akik alig tudnak róla valamit. A Hitler-nosztalgia ellen az a legjobb, ha szembe nézünk vele. Számvetésként készült ez a német filmsorozat, azért, hogy közelebb jutva Hitlerhez végleg leleplezze a magánembert, azt aki elszédítette, majd zsarolta a világot, a diktátort, a hadúrt és a gonosztevőt.

Eddig elzárt orosz, amerikai és magán archívumok történelmi dokumentumfilmjei kerülnek a nyílvánosság elé; olyan szemtanúk és kortársak nyilatkoznak, akik eddig még nem beszéltek a kamera előtt; az új kutatási eredmények alapján pedig sok közismert esemény kerül új megvilágításba, és néhány félreértelmezett tény is tisztázódik.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration