Szökés a náci haláltáborból

május 11, 2015 No Comments »

HolocaustEgy koncentrációs táborban, ahonnan a halál volt az egyetlen kiút, a halálra ítéltek megtalálták a reményt: véghezvinni az elképzelhetetlent, megszökni Sobiborból… A megrázó film egy alig ismert történetet mesél el, melyet a németek megpróbáltak örökre eltemetni – ám nem sikerült, így a hetvenedik évfordulón túlélők és rokonok százai gyülekeznek Lengyelországban, hogy megemlékezzenek a hitleri rezsimet alapjaiban megrázó eseményről. 1943. október 14-én egy váratlan esemény alapjaiban rázta meg a hitleri rezsimet: a lengyelországi Sobiborban működő náci haláltáborban zsidók egy csoportja megelégelte a szenvedéseket és a kilátástalanságot, és mindent egy lapra feltéve kitört a komplexumból.

A film drámai jelenetrekonstrukciók és az utolsó még köztünk levő túlélők visszaemlékezései segítségével idézi fel a legendás szökés történetét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration