Idegenek és csillagkapuk

Ősi idegenek: Bejárat egy másik dimenzióba, megmagyarázhatatlan eltűnések és egy barlang, mely a pokol kapuját őrzi. Lehetséges lenne, hogy az univerzum más pontjaiba vezető átjárók a Földön is léteznek?… A sorozat 75 millió év leghitelesebb UFO bizonyítékait vizsgálja a Földön. Felkutatja, hogy miket hagyhattak maguk után a földön kívüliek, és hogyan alakíthatták világunkat. Hogyan hozhattak létre több ezer évvel ezelőtt gigászi építményeket, hogyan mozgathattak hatalmas, 1000 tonnát is meghaladó kőtömböket és hogyan munkálhatták meg őket “sebésziö pontossággal, az akkori technikával? Lehet-e valós alapja a régi mondáknak, bibliai eseményeknek? Írni, olvasni nem tudó népek honnan szereztek olyan fejlett csillagászati információkat, amikről a fejlett tudománynak is csak pár évtizede van tudomása?

A sorozat világszerte nagy nézettségnek örvend. A sorozatot háromféleképpen szokták értékelni: Egyesek egyáltalán nem veszik komolyan, csak szórakoznak az egészen, mások teljesen komolyan veszik, számukra mindez történelem, ismét mások az egészet felelőtlen áltudománynak tartják.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.