Ősi idegenek: Istenek csodái

Ősi idegenek: Mesés mágusok, rejtélyes varázslók, emberek, akiknek emberfeletti ereje van. Régen hittek a varázslat erejében, amelyet gyógyításra és az égiekkel való kapcsolatteremtésre is használtak. De vajon a varázslat csak szemfényvesztés volt? Vagy valamilyen idegen erő, földi megnyilvánulása?… A sorozat 75 millió év leghitelesebb UFO bizonyítékait vizsgálja a Földön. Felkutatja, hogy miket hagyhattak maguk után a földön kívüliek, és hogyan alakíthatták világunkat. Hogyan hozhattak létre több ezer évvel ezelőtt gigászi építményeket, hogyan mozgathattak hatalmas, 1000 tonnát is meghaladó kőtömböket és hogyan munkálhatták meg őket “sebésziö pontossággal, az akkori technikával? Lehet-e valós alapja a régi mondáknak, bibliai eseményeknek? Írni, olvasni nem tudó népek honnan szereztek olyan fejlett csillagászati információkat, amikről a fejlett tudománynak is csak pár évtizede van tudomása?

A sorozat világszerte nagy nézettségnek örvend. A sorozatot háromféleképpen szokták értékelni: Egyesek egyáltalán nem veszik komolyan, csak szórakoznak az egészen, mások teljesen komolyan veszik, számukra mindez történelem, ismét mások az egészet felelőtlen áltudománynak tartják.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.