Valóság vagy varázslat?

exclusiveDavid Blaine: Real or Magic [2013]: David Blaine több mint egy évtizede rendszeresen sokkolja a világot elképesztő mutatványaival. Kártyatrükkökkel kezdte pályafutását, majd Houdini nyomdokait követve a fizika törvényei megcáfolásának szentelte életét. Élve eltemették egy hétre New York-ban; három napot töltött hat tonnás jégtömbök között; 44 napig egy átlátszó dobozban, csak vízen élt Londonban.

Élőben közvetítették, ahogy 72 órán át egy millió volt áramot vezetnek a testébe, de olyan is volt, hogy egy show-ban 17 percig és 4 másodpercig visszatartotta a lélegzetét, amivel megdöntötte saját korábbi világcsúcsát. Többek között Bill Clinton, George W. Bush, Arnold Schwarzenegger, Bill Gates, Henry Kissinger, Mark Zuckerberg, Muhammad Ali személyesen is megtapasztalhatta már Blaine csodálatos mutatványait. Népszerűségét felhasználva minden évben a kórházak gyermek osztályain és égési sérült osztályain tart előadást. 2010 januárjában a haiti földrengés után pedig egy 72 órás show-t adott Haiti megsegítéséért, aminek köszönhetően közel 100 000 dollárnyi segély gyűlt össze.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.