A szerelem szabaddá tesz

free-dark[Szökevények]: A bandavezér George Hyatte-nek egy valószínűtlen szövetségese akadt, amikor kereket oldott egy tennessee-i bíróság elől: a felesége. Jennifer a börtönkórház nővéreként dolgozott, amikor megismerte George-ot, s annyira beleszeretett a sármos elítéltbe, hogy – amellett, hogy a szabályzatot megszegve hozzáment – arra is kapható volt, hogy a rendőrökre pisztolyt szegezve kényszerítse ki szabadon eresztését. A romantikusnak és vértelennek indult szabadítási akció végül keserédesre sikeredett: Jennifer fellépésére tűzpárbaj tört ki, s – a történet ártatlan szépségét tovább rombolva – utóbb még az is felmerült, hogy George-nak csupán a szökéshez volt szüksége a lányra…

Az akciófilmekben látott fogolyszökési történetekre hajlamosak vagyunk legyinteni, mondván annyira valószínűtlenek, hogy csak a képzelet szülöttei lehetnek. A bűnügyi archívumokban lapozgatva viszont kiderül, hogy az élet olykor a legvadabb fantázián is túltesz… Az izgalmas, nagy fordulatszámú sorozat az utóbbi idők legjelentősebb fogolyszökési kísérleteit – valamint a szabadulóművészeket ismét rács mögé juttató hajtóvadászatokat – rekonstrálja az eredeti helyszínekre visszatérve, egyes esetekben a valódi szereplőket is megszólaltatva.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.