Mondd meg te!

október 20, 2012 No Comments »

Ha tudtam volna 1992-ben, hogy két évvel később a szocialisták nyernek, akkor ezer az egyhez fogadtam volna erre, és akkor ma kevesebb munkával tízszer ekkora vagyonom lehetne. Én vezető akartam lenni, azt akartam, hogy a világ kicsikét olyan legyen, mint amilyen én vagyok. (Gyurcsány Ferenc) Nem értik vidéken, hogy mit akar ott Gyurcsány Ferenc, aki meghallgatta a helyi asszonykórust, és felásta a nyugdíjasok kertjét. Van, aki nosztalgiával gondol vissza a kormányzására, és van, aki szerint ő vitte csődbe az országot. Cigánytelepet látogatott meg, iskolai kórus mellett tátogott, és kertet is ásott Gyurcsány Ferenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A volt miniszterelnök országjáró körútra ment, amelynek során az ország nehéz helyzetű településeit akarja felkeresni, hogy meghallgassa a helyieket.

Nem akarok protokollprogramokat! Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk. Alszunk szegénytelepen, alszunk roma vendéglátóinknál, bumlizunk hajnali vonattal vagy busszal” – írta Gyurcsány. És még mindig van, aki bedől neki?

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration