Ohio legkeresettebbje

free-dark[Szökevények]: John Parsons egy rendőr lelövése miatt került rácsok mögé, így igen hamar felismerte, hogy amennyiben el akarja kerülni a halálos méreginjekciót, szöknie kell. Először egy ventillátor lapátjaival megpróbált lyukat fúrni cellája falán, ám, mivel a munka túl hosszadalmasnak ígérkezett, két nap elteltével merészebb és gyorsabb megoldáshoz nyúlt: egy lepedőkből és régi újságpapírokból font kötél segítségével felmászott a sétaudvar falán, végigfutott a tetőn, s levetette magát az utcára. És ezzel megkezdődött az a 83 napos macskaegérharc, amelyre máig izzadó homlokkal gondolnak vissza Ross County rendőrei és nyomozói…

Az akciófilmekben látott fogolyszökési történetekre hajlamosak vagyunk legyinteni, mondván annyira valószínűtlenek, hogy csak a képzelet szülöttei lehetnek. A bűnügyi archívumokban lapozgatva viszont kiderül, hogy az élet olykor a legvadabb fantázián is túltesz… Az izgalmas, nagy fordulatszámú sorozat az utóbbi idők legjelentősebb fogolyszökési kísérleteit – valamint a szabadulóművészeket ismét rács mögé juttató hajtóvadászatokat – rekonstrálja az eredeti helyszínekre visszatérve, egyes esetekben a valódi szereplőket is megszólaltatva.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.