Dzsihád a külvárosban

free-darkSzigorúan titkos bevetések: [Classified – Terror]: Bár a szeptember 11-e után fellángoló terrorizmus elleni harc leglátványosabb mozzanataira az ázsiai hadszíntereken került sor, a Szövetségi Nyomozóiroda ügynökei amerikai földön is szerteágazó nyomozásokba és akciókba kezdtek a szélsőségesekből szerveződő sejtek felszámolása érdekében. Az epizódban két gyanús férfi is az FBI látókörébe kerül: egyikük a vitatott megítélésű muszlim spirituális vezető, Ali Al-Timimi, aki állítólag terrorizmusra bujtogatja híveit, a másik célpont pedig Ahmed Omar Abu Ali, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy utasszállító repülőgépek és az amerikai elnök ellen tervez merényletet.

Hajsza a világ első számú terroristája után az afganisztáni hegyek között. Veszélyes akció Kolumbia esőerdei mélyén a dollár védelmében. És szakadatlan, éjjel-nappal tartó harc a Wall Streetet támadó hekkerekkel a virtuális térben. Ezek mind-mind izgalmas és Szigorúan titkos bevetések… A sorozat CIA- és FBI-ügynökök visszaemlékezései, valamint mostanáig szigorúan titkosan kezelt katonai és titkosszolgálati dokumentumok alapján az USA szeptember 11-e utáni közel-keleti és határokon belüli akcióinak kulisszái mögé enged bepillantást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.