A drone-ok háborúja

free-darkSzigorúan titkos bevetések: A CIA “láthatatlan” pilóta nélküli repülőgépei, a “drone”-ok kitűnő eszközöknek bizonyultak a terrorizmus elleni harc során: segítségükkel az amerikaiak súlyos csapásokat mértek Irakban és Afganisztánban az al-Kaida és a tálibok erőire, sőt legutóbb Líbiában is sikerrel bevetették őket. Nem csoda hát, hogy a repülőgépeket működtető CIA-egység kivívta a tálibok haragját – azt viszont, hogy egy öngyilkos merénylőnek sikerül bejutnia az egység főhadiszállására, és az övére erősített bombával megölnie kilenc amerikai ügynököt, az eset megtörténtéig senki se hitte volna.

Hajsza a világ első számú terroristája után az afganisztáni hegyek között. Veszélyes akció Kolumbia esőerdei mélyén a dollár védelmében. És szakadatlan, éjjel-nappal tartó harc a Wall Streetet támadó hekkerekkel a virtuális térben. Ezek mind-mind izgalmas és Szigorúan titkos bevetések… A sorozat CIA- és FBI-ügynökök visszaemlékezései, valamint mostanáig szigorúan titkosan kezelt katonai és titkosszolgálati dokumentumok alapján az USA szeptember 11-e utáni közel-keleti és határokon belüli akcióinak kulisszái mögé enged bepillantást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.