Hogyan hat? – Kokain

szeptember 5, 2015 No Comments »

borito_nuggetsHow Drugs Work [Kokain]: A tudatmódosító szerekről sokan sokfélét gondolnak: van, aki szerint a tapasztalás eszközei, és van, aki szerint veszélyes mérgek. De mit művelnek valójában ezek az anyagok az agysejtjeinkkel? A sorozat a legnépszerűbb kábitószerek hatásait mutatja be, és utánajár a drogokat övező mítoszoknak és ellentmondásoknak… Hogyan hatnak a drogok? A drogok lényegében mérgek. Egy kis adag serkentőszerként hat (felpörget). Egy nagyobb adag nyugtatóként hat (eltompít). A még nagyobb adag méregként hat, és akár meg is ölheti a személyt.

A bevett mennyiség határozza meg a hatást. A drogok nyújtotta kémiai ál-menyország csak eleinte jelenthet vigaszt az élet gondjaira, de idővel a gondok új forrásává válhat. A kábítószer-függőség sajnálatos módon népbetegség hazánkban. Nem csak azért jelent nagy problémát, mert egyfajta kezelésre szoruló betegségről van szó, hanem azért is, mert a kezdetben még csak betegségnek tűnő kór nagyon könnyen testet-lelket romboló életformává alakul át. Nagyon fontos tehát időben felismerni a környezetünkben élők esetleges problematikus viselkedését, amely a kábítószer használatára utalhat. Ám a felismerés koránt sem könnyű feladat!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration