A F1 hősei: Niki Lauda

sportsworldAz időjárás nem mindig kedvez az autóversenyzőknek. Pedig a felkészülés során szélsőséges körülmények között is gyakorolnak. Niki Lauda, háromszoros Formula-1-es világbajnok súlyos balesetének híre bejárta az egész világot. De a zseniális versenyző győzni vágyását nem csorbította a katasztrófa… A sorozat az autóversenyzés élvonalába tartozó Forma-1 legendás hőseit mutatja be. Páratlanul szép, izgalmas és emlékezetes pillanatok, a versenyző életpályája, gondolatai – A Forma-1 hősei a DoQ World kínálatában!

Amikor Niki Lauda nevét meghalljuk, sokunknak 1976-os balesete jut eszébe – akkor a halál torkából is visszaküzdötte magát. „Semmire sem emlékszem. Az ütközés során leesett a sisakom, két órán át öntudatlan voltam, minden kikapcsolt. Ha egy fiú nem filmezi le a történteket a kamerájával, sosem tudtam volna meg, mi is történt. Így legalább tudom, miért nincs fülem. Elégett” – nyilatkozta egyszer…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.