Tyson VS Etienne

sportsworldMike Tyson vs Clifford Etienne 2003.02.22. Memphis. A helyszín a csodálatos Piramis csarnok. Alíg több, mint nyolc hónappal ezelőtt a világ legdrágább bokszmeccsét játszották itt. Az összeg akkor egyaránt 50 millió dollár volt a két félnek. Lewis és Tyson ez mellett a legnagyobb pay per view bevételt szorgoskodta össze 2002-ben. Érdekesség, hogy ez az elsőség a Tyson vs Holyfield II -t, illetve a Tyson vs Holyfield I -et előzte meg. Ez azt hiszem, mindent elmond arról, hogy kire a legkíváncsibb a nép. A fellépti díjak ezen a meccsen aprópénznek tűnnek az előzőekhez képest, Mike öt milliót kapott, míg Etienne pályafutása csúcskeresetét zsebelhette be, Ő 1 milliót kapott tiszteletdíjként.

Etienne a megfelelő ellenfél lehet, a rekordja 24-1-1, és vannak figyelemre méltó eredményei. A kiváló Francois Botha ellen döntetlent bokszolt, ami nagy eredmény. A másik értékes eredménye egy Lamon Brewster elleni siker, azon a meccsen Clifford lazán pontozta ki a későbbi WBO világbajnokot. Tehát jó az ellenfél-választás… Ezt mutatja a bekonferálás is, Etienne-nél említik, hogy győzelme esetén belecsöppenhetne az elitbe. Tyson nagyon nyugodt, miközben “bemondják”, Ő szokásához híven csak fel-alá sétált leszegett fejjel, bár néha-néha azért megméregette Black Rhino -t. Aztán középre szólítják őket. Tyson mélyütés-védőjét lejjebb rendeli a vezetőbíró, majd végre a kezdő gongszó kapujába értünk…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.