Jön a baba: „1-2”

rogtonJön a baba [1.évad]: A műsorban a valóságot láthatjuk dokumentálva, előre megírt forgatókönyv nélkül. A megindító történetek segíthetnek felidézni saját emlékeinket és eloszlatni tévhiteket a tipikustól eltérő terhességekről. Nyomon követhetjük egy fiatal házaspár történetét, akik húszévesen nem így tervezték, de rögtön ikreik jöttek! Túllendültek az első sokkon, de még nem tudják, hogy most mi lesz. Megismerünk egy házaspárt, akik már egy évtizede vártak gyermekre, végül sok megpróbáltatás után a babájuk petesejt-donációval fogant meg. Kamera elé állt a vagány, öntörvényű anyuka, akinek már három gyermeke van két apától, de most az új, 11 évvel fiatalabb élettársának is szül egy gyermeket és nem érdekli, mások mit gondolnak erről.

I./1.

Kiderül a műsorból, hogy a zenész apa egy hétig nem állt szóba gyönyörű barátnőjével, amikor kiderült, hogy a tervezett gyermek nem kisfiú lesz – aztán meglátjuk, mi történik velük a szülőszobán, amikor az apa először karjába veszi újszülött kislányát. A sorozatban szereplő egyik vidéki, hagyományőrző környezetben élő házaspárnak azt mondták, hogy nem normálisak, hogy bevállalják a negyedik gyereküket is – mégis megtették!

I./2.

Követhetünk egy váratlan szervtranszplantációt és drukkolhatunk, hogy a házaspár 3 hetes csecsemője felépüljön egy életveszélyes betegségből. Ott lehetünk, amikor a főiskolás lány – akit a barátja elhagyott – megszüli kisbabáját és tanúi lehetünk a csodának, hogy 17 meg nem született lombik után végre egészségesen világra jön egy kislány. És épp csak beérünk egy “rohamszülésre”, ahol a szeretőből élettárssá váló, egyszer már elvált, egy gyermekes édesanya révbe ér a volt főnöke mellett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.