Papírsárkányok 1.rész

szeptember 12, 2015 No Comments »

free-dark/The Kite Runner [2007]: A háború szélén álló, belső ellentétektől sújtott Afganisztánban járunk, ahol Amir és Hasszan, két gyerek, két barát történetét ismerhetjük meg egyikük amerikai visszaemlékezéseiből, ugyanis az első pillantásra idillikusnak tűnő gyermekkort egy olyan tragédiával egybefonódó árulás zavarja meg, ami nem csak kettejük életére lesz kihatással. Annak ellenére, hogy a történet erőteljesen az afgánokra, az afgán kultúrára, annak hátterére korlátozódik, nagyjából univerzális üzenetet hordoz, hiszen a bűntudat, a barátság, a megbocsátás, a veszteség és a vágyódás a megváltás és egy jobb emberré válás iránt nem csak egy országra jellemző. A film Afganisztán-ábrázolását remek helyi gyerekszereplők tesznek igazán autentikussá.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco vagyok. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A szokásos nyomorban való élményekkel teli életbe belecsapó sokkhatás, annak előzményeinek és utózöngéinek ábárázolása főleg a film első felét teszik nagyon erőssé. Az alapanyag adott volt, a rendezést pedig az a Marc Foster kapta meg, aki nem szokott hibázni. Ahmed Khan Mahmudzada, aki a fiatal Hasszánt játszotta a drámában, Közép-Ázsián, Oroszországon, Fehéroroszországon és a Balti-tengeren átkelve, Svédországban él.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration