Menny és Pokol

historylogo23 óra a halálban: Angelica teste 23 órán keresztül volt a halál állapotában. Ez 2009. október 5.-én történt. A szelleme viszont a Mennybe vitetett, és Jézus megmutatta neki az eljövendő elragadtatást, sőt a poklot is, ahol sok híres személyiség “lakozik”, vagyis gyötrődve szenved, olyanok is, akik nagy köztiszteletben álltak, pedig a követőik a mennyben hiszik őket. A videó egy figyelmeztetés az emberiség felé, hogy el tudják kerülni a kárhozatot, ami azokra vár, akik nem léptek rá az Isten felé vezető útra, ami kizárólag a Bárány (Jézus Krisztus) vérén át vezet. Mert csak addig van választásod, amíg itt élsz a földön. Ha életedben nem választasz, akkor más fog választani helyetted és azt nem fogod megköszönni, mert csak a tiszták és a szentek juthatnak be a mennybe. És ezt a szentséget nem lehet cselekedetek által elnyerni, a megigazulás az ingyenes, és az Út Istenhez kizárólag Jézus Krisztus keresztáldozatán át vezet.

Isten mindenkit MEGTÉRÉSRE szólít fel, valójában a saját üdvössége érdekében! Lényegében a halálba kell beadnod régi énedet, hitetlenségedet, romlott természetedet ahhoz, hogy az örök élet és a feltámadás részese is lehess. Jézus az Ő szent és romlatlan életét adta halálra, hogy kifizesse helyettünk a mi bűneink és romlottságunk árát, hogy cserébe bűnbocsánatot és üdvösséget kaphassunk. Ezért nekünk csak el kell fogadni az Ő áldozatát és visszatérni Istenhez Jézuson keresztül, és a MEGTÉRÉSHEZ méltó cselekedeteket teremni, mert a hit cselekedetek nélkül halott!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.