Harc a Demokrácia ellen

január 28, 2018 No Comments »

history3Egy nagyszerű dokumentumfilm ami bemutatja az Egyesült Államok elnyomó politikáját a Latin-Amerikai országokkal szemben. Ugyan az USA minden tettét hivatalosan úgy kommunikálja, hogy azt az adott nép felszabadításáért teszi és ő minden jó forrása, de mint ahogy ez ebből a filmből is kiderül ez köszönőviszonyban sincs a valósággal. A valóságban az Egyesült Államok bármire képes ha veszélybe kerülnek a gazdasági vagy politikai érdekei és nem foglalkozik olyan bagatell dolgokkal mint a demokrácia vagy az emberi jogok. A filmben megszólalnak magas beosztású CIA tisztviselők, kongresszusi képviselők, nagykövetek, államelnökök és azok az egyszerű emberek is akik a saját bőrükön tapasztalták meg a nagypolitikai események közvetlen következményeit.

A film az elmúlt 50 évet öleli föl és azonbelűl hosszabban foglalkozik a venezuelai, guatemalai, chilei, el salvadori és bolíviai puccsokkal amiket közvetve vagy közvetlenül mind az USA támogatott. Mindegyik esetben egy demokratikusan megválasztott kormányt buktattak meg.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration